Vacature Internal Sales Representative

Internal Sales Representative

Deel uitmaken van een groeiend sales team, zorgen dat klanten krijgen wat ze nodig hebben en orders binnenhalen. Als Internal Sales Representative bij Hobrand in Lier heb jij een afwisselende en dynamische functie binnen een groeiende en stabiele organisatie. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Jij, de Internal Sales Representative, vervult een sleutelrol binnen het sales team en rapporteert aan de Divisie Manager Hobrand België. Je werkt nauw samen met jouw buitendienst collega’s, de aankoopafdeling en de logistiek en service departementen. Jullie zorgen voor passende oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de klant. De industriële brandweer alsook de brandweerzones behoren allebei tot jouw klantenportefeuille. Dit in combinatie met een grote variëteit aan producten, maakt de functie erg divers.

In deze rol stel en volg je offertes op. Ook het verwerken en monitoren van de orders valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je gaat hiermee proactief aan de slag en samen met jouw collega’s van de buitendienst en andere departementen zorg je voor een optimale serviceverlening.

Daarnaast ligt jouw focus op marktbewerking in België en bied je ondersteuning bij aanbestedingen. Heeft een klant een vraag over een product, dan verstrek je de informatie. 

Het team

Het team bestaat uit een divisiemanager, een buiten- en twee binnendienst medewerkers. Samen zorgen jullie voor een optimale bediening van de klanten en het binnenhalen van de orders. Teamwork is hierbij essentieel! Met jouw communicatieve vaardigheden sta je, als Internal Sales Representative, de klant op de juiste wijze en in beide landstalen (Frans en Nederlands) te woord.  Verder bied je ondersteuning bij de organisatie van beurzen en demo-dagen en voorzie je het marketingteam van de nodige productinformatie.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende commerciële functie waar je veel zal kunnen leren en teamwork voorop staat. Wij hebben een opendeuren beleid en een informele sfeer met korte communicatielijnen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en kun jij jezelf echt laten zien. Begin 2021 verhuizen we naar ons nieuwe kantoor in Lier!

Verder bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden. Investeren in talent vinden wij belangrijk.

Wanneer je van start gaat, krijg je een uitgebreide onboarding waar training on-the-job een groot onderdeel is. Ook in deze tijden is de onboarding, met uiteraard 1,5 meter afstand, goed te realiseren.

Verder bieden wij een marktconform salaris met mooie extralegale voordelen:

  • Het betreft een 38/39-urige werkweek.
  • Je krijgt 20 wettelijke vakantiedagen plus 6 ADV dagen.
  • Werktijden zijn van 8.00 – 17.00 uur, met 1 uur pauze per dag.
  • Paritair Comité 200, inclusief 13e maand in december.
  • Je krijgt beide, maaltijd- en eco-cheques.
  • Het is ook mogelijk om je in de toekomst aan te sluiten voor een hospitalisatie en/of groepsverzekering.
  • Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd. Denk aan een bedrijfsfeest, een uitgebreid kerstdiner of een uitje met de afdeling.

Wie ben jij?

Met jouw commerciële instelling werk je met veel passie, ben je gedreven de verkoopafdeling te ondersteunen en doelstellingen te realiseren. Je bent communicatief vaardig en je hebt geen schrik om goed door te vragen naar de behoeftes van de klant. Tussen alle hectiek door weet jij het overzicht te behouden en kun je snel schakelen.

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde Bachelor, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Een sterke schriftelijke en gesproken kennis van Nederlands, Frans en Engels is belangrijk;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie waar een technische affiniteit ook van toepassing was.

Heb je affiniteit met het brandweer vak? Dan is dat zeker een pluspunt. Ben jij bijvoorbeeld zelf actief bij de vrijwillige brandweer of lijkt het je leuk om dat te gaan doen? Dan begrijp je als geen ander die bijzondere wereld waarin onze klanten actief zijn.

Ben je enthousiast?

En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan voor de functie Internal Sales Representative en stuur je korte motivatiebrief met cv naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?

Een totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 45 collega’s vanuit de Benelux, waarvan 7 collega’s in België, bieden wij onze klanten naast het leveren ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur van deze materialen. Onze klanten? De brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Klanten waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Voor op maat gemaakte veiligheidsoplossingen kunnen klanten ook bij ons terecht. Dit doen we nu al 37 jaar vanuit Tiel (Nederland) en Lier.

Voordelen Hobrand

  25.000 items op voorraad
  Solden Brandweermaterieel
  Service & Onderhoud
  Fabrikant én Groothandel
  GRATIS verzending > € 100,-

Heeft u vragen of
advies nodig?

  03443 1605
  info@hobrand.be

© 2018 - 2021 Hobrand | sitemap | rss