NIEUW: de Hobrand SHUB!

Een nieuw en handig hulpmiddel voor het veilig heffen met iedere standaard spreider: de Hobrand SHUB!

Brandweerkorpsen zetten de spreider bij gelegenheid in als gereedschap tijdens het heffen van (zware) lasten. Dat levert soms risicovolle situaties op. De spreider is door zijn bouw soms lastig stabiel te plaatsen en te houden onder de last door bijvoorbeeld een oneffen ondergrond of schuine hellingshoek. Het risico dat de spreider dan kantelt of zijn kracht niet goed kwijt kan is daardoor groot. De Hobrand SHUB is een eenvoudige en doeltreffende oplossing die ervoor zorgt dat er snel en veilig gewerkt kan worden met een standaard spreider als hefmiddel.

Het prototype van de SHUB werd door Hermie Derks en Sjef Stampaert van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid bedacht en door Hobrand verder ontwikkeld tot een veilig en handig gereedschap en opgenomen in het assortiment.

Omroep Gelderland heeft een leuk artikel gewijd aan de handige SHUB en de bedenkers van de SHUB; Hermie Derks en Sjef Stampaert. 'Je bent een brandweerman en wil levens redden. Daarmee moet je ook innovatief zijn', aldus Sjef. Ook Hermie is trots op zijn uitvinding. 'Iedereen die eerder en veiliger uit een beknelling kan komen, is alleen maar winst.' Benieuwd naar het gehele interview? Bekijk de video hieronder.

 

Voordelen Hobrand

  25.000 items op voorraad
  Solden Brandweermaterieel
  Service & Onderhoud
  Fabrikant én Groothandel
  GRATIS verzending > € 100,-

Heeft u vragen of
advies nodig?

  03443 1605
  info@hobrand.be

© 2018 - 2021 Hobrand | sitemap | rss