Ademlucht- en Gasmeettechniek

Adembescherming voor veilige ademlucht

Adembescherming wordt gebruikt om de gebruiker van veilige ademlucht te voorzien in een omgeving waar rook en schadelijke gassen zich bevinden.
Hobrand biedt een compleet assortiment aan ademlucht aan zoals; ademluchttoestellen, volgelaatsmaskers, halfmaskers, filters voor de maskers, ontsnappingsadembeschermers en wegwerpmaskers voor elke sector van de professionele merken MSA en Dräger

Gasmeettechniek

Wij bieden verschillende varianten gasdetectie aan zoals draagbare, stationaire, multi-gas, single en gasdetectieapparatuur met gastestbuisjes. Afhankelijk van uw wensen en de bronnen die  gevaar kunnen vormen, kunt u een keuze maken welke variant aan gasdetectie het beste bij u past.

Warmtebeeldcamera's voor de brandweer en hulpdiensten

Wij zijn de officiële dealer van Flir warmtebeelcamera’sAan de hand van de intensiteit van de Infrarood straling, bepaalt de warmtebeeldcamera de temperatuur van het oppervlak van het voorwerp en maakt dit zichtbaar via een thermisch beeld dat voor het menselijk oog niet zichtbaar is.
De FLIR warmtebeeldcamera is daardoor ideaal voor het snel vinden van hot spots met heldere en scherpe warmtebeelden. Alle nieuwe K-serie Flir camera's zijn beschermd door het exclusieve FLIR 2-5-10 garantie die bestaat uit 2 jaar dekking op batterijen, vijf jaar op de camera en tien jaar op de detector.

Wilt u advies over deze artikelen? Neem dan contact met Hobrand op.

Voordelen Hobrand

  25.000 items op voorraad
  Solden Brandweermaterieel
  Service & Onderhoud
  Fabrikant én Groothandel
  GRATIS verzending > € 100,-

Heeft u vragen of
advies nodig?

  03443 1605
  info@hobrand.be

© 2018 - 2021 Hobrand | sitemap | rss