Bezorgen

Orders worden verzonden met GLS pakketdienst (ook op maandag). Mocht GLS u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens. Het is niet mogelijk om uw bestelling naar een postbusadres te verzenden.
Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail van onze vervoerder GLS pakketdienst met daarin een track and trace link om uw bestelling te volgen.

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden van onze artikelen binnen Nederland en België is € 15,- incl. BTW. Bestellingen boven de € 100,- excl. BTW worden franco verstuurd binnen Nederland en België.
Naast Nederland en België leveren wij ook in de landen binnen Europa, Zuid- en Noord Amerika, Azië, Afrika, Australië en het Midden-Oosten. Mocht uw land niet als keuze naar voren komen tijdens het bestelproces, stuur ons dan een e-mail naar info@hobrand.be of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)344-663 344. De kosten voor verzendingen buiten Nederland en België zijn afhankelijk van het land en het gewicht of afmetingen van het te verzenden pakket. Aan deze bedragen kunnen geen rechten worden ontleend en wij behouden ons het recht dit bedrag aan te passen. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor de koper.

Levertijd

De door onze webshop opgegeven levertijden zijn indicatief. De levertijd is afhankelijk van het artikel en de wijze van betaling. Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@hobrand.be of neem telefonisch contact met ons op tijdens werkdagen via +32(0)-3443 16 05.

Voordelen Hobrand

  25.000 items op voorraad
  Solden Brandweermaterieel
  Service & Onderhoud
  Fabrikant én Groothandel
  GRATIS verzending > € 100,-

Heeft u vragen of
advies nodig?

  03443 1605
  info@hobrand.be

© 2018 - 2021 Hobrand | sitemap | rss