Retourneren

Retour sturen van een product

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u deze 14 dagen op zicht. Binnen dit termijn kunt u het artikel bekijken, na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst bindend. Binnen deze 14 dagen kan u uw bestelling herroepen en retour sturen. Speciaal door u bestelde producten en speciaal voor u vervaardigde producten zijn uitgesloten van retour, dit kan alleen in overleg of in geval van een productiefout van de fabrikant.

Om uw retour zo goed en snel mogelijk te verwerken vragen wij u om ons een e-mail te sturen naar info@hobrand.be om een retourordernummer aan te vragen. Nadat u van ons het retourordernummer heeft ontvangen, vragen wij u om binnen het herroepingsrecht de producten terug te sturen, voordat de herroepingstermijn is verstreken. We verzoeken u om het in de originele verpakking te retourneren.

Nadat wij uw mededeling om te herroepen hebben ontvangen en de producten in goede order retour zijn ontvangen, storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de betaling is gedaan. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wanneer mag u een product terugsturen?

  • Binnen 14 dagen
  • Als u niet tevreden bent over het product
  • Het product niet gebruikt is.

Wanneer mag u een product niet terugsturen?

Speciaal door u bestelde producten en speciaal voor u vervaardigde producten zijn uitgesloten van retour, dit kan alleen in overleg of in geval van een productiefout van de fabrikant.

Hoe werkt het retourneren?

  • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de artikelen retourneren. Stuur ons een e-mail naar info@hobrand.be voor het aanvragen van uw retourordernummer, zodat wij uw retour zo snel mogelijk kunnen verwerken.
  • Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het artikel compleet en onbeschadigd is en zover mogelijk in de originele verpakking.
  • De kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de koper.
  • Hobrand BV is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede verpakking. 
  • U kunt het pakket retour zenden via een PostNL Postkantoor of Servicepunt (kijk op www.postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres).

Aankoopbedrag terugstorten

Uw aankoopbedrag storten wij zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de betaling is gedaan. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur aanwezig om u vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via +32(0)3443 16 05 of stuur ons een e-mail via info@hobrand.be.

Voordelen Hobrand

  25.000 items op voorraad
  Solden Brandweermaterieel
  Service & Onderhoud
  Fabrikant én Groothandel
  GRATIS verzending > € 100,-

Heeft u vragen of
advies nodig?

  03443 1605
  info@hobrand.be

© 2018 - 2021 Hobrand | sitemap | rss