Menu

Bestellen en Betalen

In onze webshop is het mogelijk om te betalen via IDeal, PayPal, CreditCard, op factuur & Bancontact /Mister Cash. Indien u kiest voor betalen op factuur, dan kunnen wij u vragen om het totaalbedrag vooraf te voldoen alvorens wij overgaan tot levering van de order. Op onze vestigingen in Tiel en Rotterdam kan er contant en per pin worden betaald. Op onze vestiging in de Lier is het alleen mogelijk om contant te betalen.

BTW nummer: BE 544 658 859 
IBAN nummer: BE03 3631 2948 0084 

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s, exclusief BTW en exclusief handelings- en verzendkosten of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
De kosten voor het verzenden van onze artikelen binnen Nederland en België is € 4,95 incl. BTW. 
Naast Nederland en België leveren wij ook in de landen binnen Europa, Zuid- en Noord Amerika, Azië, Afrika, Australië en het Midden-Oosten. Mocht uw land niet als keuze naar voren komen tijdens het bestelproces, stuur ons dan een e-mail naar info@hobrand-algebra.be of neem telefonisch contact met ons op via +32(0)-3443 16 07. De kosten voor verzendingen buiten Nederland en België zijn afhankelijk van het land en het gewicht of afmetingen van het te verzenden pakket. Aan deze bedragen kunnen geen rechten worden ontleend en wij behouden ons het recht dit bedrag aan te passen.

Levertijd

De door onze webshop opgegeven levertijden zijn indicatief. De levertijd is afhankelijk van het artikel en de wijze van betaling.
Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@hobrand-algebra.be of neem telefonisch contact met ons op tijdens werkdagen via +32(0)-3443 16 07.
Indien u heeft gekozen voor "Afhalen", dan ontvangt u binnen 1-2 werkdagen een e-mail om een afspraak te maken om uw order op te halen.  

Voordelen Hobrand

  25.000 items op voorraad
  Solden Brandweermaterieel
  Service & Onderhoud
  Fabrikant én Groothandel

Heeft u vragen of
advies nodig?

  03443 1605
  info@hobrand-algebra.be

© 2018 - 2019 Hobrand | sitemap | rss