Commerciële afstudeerstage

Commerciële afstudeerstage / Stagiair Sales gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende afstudeerstage? Als erkend leerbedrijf en ervaren begeleider van stagiaires, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede begeleiding te krijgen en een waardevolle invulling van je afstudeeropdracht. Onze dynamische organisatie biedt een scala aan opdrachten: samen met jou komen wij tot een opdracht die het beste bij jou past!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ook werkervaring opdoet en dat je ondervindt waar je sterktes liggen zodat je je hierin verder kunt ontwikkelen.

Als onderdeel van ons team ga je aan de slag met ondersteunende commerciële en marketing gerelateerde werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het maken en opvolgen van offertes en orders en het verrijken van content. De kandidaat die het beste past binnen het team is een echte teamplayer, heeft een open karakter en is resultaatgericht.

Ben je enthousiast over de mogelijkheden en wil je ervaring opdoen binnen een internationale organisatie? Reageer dan meteen en stuur een mail naar hrm@hobrand.nl.


Wie zoeken wij?

  • Een 4e jaars student met een HBO opleiding in een commerciële richting/International business;
  • die de Nederlandse taal goed beheerst, Engels is een pré;
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • die resultaatgericht en gedreven is;
  • die zelfstandig, proactief, accuraat en gestructureerd te werk gaat.


Wat hebben wij te bieden?

Een leerzame en uitdagende stageplaats in jonge en informele werkomgeving waarin je ontwikkeling en persoonlijke groei wordt gestimuleerd, er ruimte is voor initiatief en je professioneel wordt begeleid. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van € 250,- per maand met een maandelijkse groeimogelijkheid!


Wie zijn wij?

Hobrand B.V. is sinds 1983 de professionele totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor uw installatie, onderhoud, de verhuur van veiligheidsmaterialen en op maat gemaakte veiligheidsoplossingen. Tevens zijn we fabrikant van een reeks eigen merk producten. Onze locaties zijn gevestigd in Tiel en Lier (België).


Goed om te weten!

  • De afstudeerstage betreft een werkweek van 32-40 uur.
  • De stageperiode is in afstemming met de eisen van de opleiding.
  • De standplaats is Tiel.


Enthousiast?

  • Reageer dan snel en stuur je korte motivatiebrief met CV naar hrm@hobrand.nl.
  • Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid van der Graaff op tel.nr. 0344-760206 of 06-15239118