VIKING brandweerjas Guardian pak (PBI)

VIKING Jas Guardian pak (PBI)

SKU
33000200
€ 1.006,72 € 832,00
Voorraad: 1 stuk(s) Levertermijn: 1-2 werkdagen

VIKING Jas Guardian pak (PBI) VIKING's nieuwste brandweerpak, speciaal ontworpen voor uw veiligheid en hygiëne. Er zijn steeds meer aanwijzingen van een verhoogd risico op kanker onder brandweerlieden. Om deze reden heeft VIKING in samenwerking met brandweer Gothenburg (SE) het brandweerpak "Guardian" ontwikkeld, om de gebruiker meer bescherming te bieden tegen potentiële schadelijke stoffen.

Omschrijving

VIKING Jas Guardian pak (PBI) VIKING's nieuwste brandweerpak, speciaal ontworpen voor uw veiligheid en hygiëne. Er zijn steeds meer aanwijzingen van een verhoogd risico op kanker onder brandweerlieden. Om deze reden heeft VIKING in samenwerking met brandweer Gothenburg (SE) het brandweerpak "Guardian" ontwikkeld, om de gebruiker meer bescherming te bieden tegen potentiële schadelijke stoffen. De buitenlaag van het pak kan gemakkelijk worden losgeritst na een inzet. De binnenlaag kan men dragen als (onder)kleding om terug te gaan naar de kazerne. De vervuilde buitenlaag kan direct in een waszak worden geplaatst en voor reiniging worden aangeboden. Op deze manier komen andere brandweerlieden niet met de vervuilde kleding in aanraking, daarnaast minimaliseert ook vervuiling in cabines van voertuigen en brandweerkazernes.

Kenmerken:

  • Afneembare buitenlaag, welke separaat kan worden aangeboden voor reiniging of vervanging i.v.m "Veilig werken"
  • Voorzien van 2 portofoonzakken en minimaal 2 opbergzakken
  • Hoge kwaliteit manchetten, gemaakt van DuPont Nomex met duimgat
  • Inspectie rits
  • Extra DuPont Kevlar bescherming op de schouders en ellebogen
  • D-ring aan zowel de linker- als rechterzijde
  • Afneembare karabijnhaak
  • Voorbereid voor het afnemen van de capuchon

Materiaal:

- PBI Icon buitenlaag met CROSSTECH membraam/waterliner. Voor meer informatie of een demonstratie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling via +31(0)344-663344 of info@hobrand.nl.

Gerelateerde producten