Vetter springkussen SP 16

Vetter springkussen SP 16

SKU
231000
€ 9.678,79 € 7.999,00
Levertermijn: 10 werkdagen

Veiligheidskussens van Vetter* zijn ter plaatse in geval van nood: of er nu ruimtegebrek is op de reddingslocatie of op huisgevels die onbereikbaar zijn voor draaitafelladders. Met de veiligheidskussens van Vetter bent u ook in moeilijke werksituaties optimaal uitgerust.

 

Omschrijving

Bliksemsnelle redding van een hoogte tot 16 meter

Veiligheidskussens van Vetter* zijn ter plaatse in geval van nood: of er nu ruimtegebrek is op de reddingslocatie of op huisgevels die onbereikbaar zijn voor draaitafelladders. Met de veiligheidskussens van Vetter bent u ook in moeilijke werksituaties optimaal uitgerust. Snel op te zetten en gemakkelijk te transporteren wanneer gemonteerd, met de Vetter veiligheidskussens SP 16 zul je geen zweet breken, zelfs niet op de achterkant van gebouwen of op binnenplaatsen. Onze veiligheidskussens zijn ook een veilige oplossing voor het redden van vastzittende reddingswerkers.

Neongele zijwanden optimaliseren de zichtbaarheid van onze veiligheidskussens 's nachts, bij ongunstige weersomstandigheden of slecht zicht. Samen met de ervaren psycholoog professor Horst Schuh hebben we ook het landingsgebied geoptimaliseerd. In tegenstelling tot de tot nu toe bekende springbedden, is er op de springkussens SP 16 een grote, gemarkeerde landingsplaats. De verlammende angst van de springer wordt aantoonbaar verminderd door de "blauwe cirkel" in het midden van het springkussen.

De SP 16 is goedgekeurd volgens DIN 14151 T1 en T3

Specificaties

Specificaties
Afmetingen: 350 x 350 x 170 cm
Pakmaat: 110 x 63 x 45 cm
Opblaastijd: 30 seconden
Luchtgebruik: 1235 liter
Gewicht : 55 kg
Te gebruiken tussen: -20/+50 °C