Streamlight E-Flood Firebox

Streamlight E-Flood Firebox

SKU
21496306
€ 446,49 € 369,00
Levertermijn: 10 werkdagen
De Streamlight E-Flood Firebox is een draagbare en oplaadbare werklamp geschikt voor de industrie en bijvoorbeeld brandweer en spoorwerkers. Ze staan garant voor veel licht, een lange gebruiksduur en hoge betrouwbaarheid. Deze Streamlight E-Flood Firebox kenmerkt zich door het gebruik van 6 leds die een wijde lichtbundel produceren.

Omschrijving

De Streamlight E-Flood Firebox is een draagbare en oplaadbare werklamp geschikt voor de industrie en bijvoorbeeld brandweer en spoorwerkers. Ze staan garant voor veel licht, een lange gebruiksduur en hoge betrouwbaarheid. Deze Streamlight E-Flood Firebox kenmerkt zich door het gebruik van 6 leds die een wijde lichtbundel produceren. Deze lamp is dus niet geschikt voor grotere afstanden maar juist wel geschikt voor het verlichten van grote oppervlakten.

Je hebt de keus uit 2 lichtsterktes van 615 en 330 lumen die je voor 8 en 18 uur kunt gebruiken. De loodaccu van 12 ampère is tot 500x op te laden. De Firebox beschikt ook nog over 2 blauwe leds aan de achterkant van de lamp. Dit maakt je extra zichtbaar in het donker, zeker als er mensen achter je lopen in bijvoorbeeld rokerige omgevingen.

Deze Streamlight E-Flood wordt geleverd inclusief oplader en een schouderband voor optimaal draagcomfort.

Gerelateerde producten