Oppomptent

OPPOMPBARE BOOGTENT

SKU
2311999
€ 4.731,10 € 3.910,00
Levertermijn: 10 werkdagen

Oppompbare boogtent. Met behulp van een compressor of flessen perslucht is de tent binnen tien tot vijftien minuten bedrijfsklaar.
Het frame van deze tenten bestaat voor het grootste deel uit oppompbare slangen met een synthetische binnenslang en polyester bescherming die aan de hoogste eisen voldoen.

Omschrijving

De oppompbare boogtenten van Karsten Tenten zijn al jarenlang een begrip. Het frame van deze tenten bestaat voor het grootste deel uit oppompbare slangen met een synthetische binnenslang en polyester bescherming die aan de hoogste eisen voldoen. Met behulp van een compressor of met flessen perslucht is de tent binnen tien tot vijftien minuten bedrijfsklaar. De boogtent is eenvoudig op te zetten en te vervoeren. De polyester boogtent wordt standaard in wit geleverd. Het doek is zeer lichtdoorlatend en maakt het werken in de tent prettig. Waar nodig wordt het geheel versterkt met bisonyl gecoat pvc, standaard in geel uitgevoerd.  Met behulp van een compressor (5 bar) of met flessen perslucht is de tent binnen tien tot vijftien minuten bedrijfsklaar.

Specificaties

Specificaties
Afmetingen: 4,00 x 4,00 x 2,20 meter (lxbxh)
Afmetingen verpakt: 1,30 x 0,75 x 0,40 meter
Gewicht: 80 kg.