Ongeval blinderingscherm

Ongeval blinderingscherm

SKU
23119088
€ 543,29 € 449,00
Voorraad: 7 stuk(s) Levertermijn: 1-2 werkdagen

Het Safety Screen (7,2 meter breed x 1,8 meter hoog) is snel en eenvoudig op te zetten, door het unieke opspansysteem. Het stevige afzetscherm is geschikt ter afscherming van ongevallen of andere zaken die buiten het zicht van voorbijgangers gehouden moeten worden.

Omschrijving

Het Safety Screen is uitgevoerd met hetzelfde frame als de 5-seconden tent van Karsten. Ook dit product is dus snel en eenvoudig op te zetten. Sinds de ontwikkeling van het scherm is het een onmisbaar accessoire bij ongevallen en liquidaties. Het scherm, dat uit vier panelen bestaat, kan prima op zichzelf staan. Eventueel kan het worden vastgezet met de standaard bijgeleverde haring- en scheerlijnenset. Een groot voordeel is dat al het beschikbare personeel optimaal kan worden ingezet bij het incident. Het omhooghouden van dekens om pers en pottenkijkers te weren is voorgoed verleden tijd!

Het Safety Screen is uitgevoerd met een reflectieband aan de bovenzijde en een bisonyl opspatrand aan de onderkant. Het scherm is licht en compact en is een eigentijds accessoire wat niet mag ontbreken als u professioneel te werk wilt gaan.  

Specificaties

Specificaties
Afmeting 7,2 meter breed x 1,8 meter hoog
Afmetingen verpakt 1,35 x 0,30 x 0,30 meter
Gewicht 11 kg