Kuipbrancard deelbaar

Kuipbrancard deelbaar

SKU
230599
€ 1.167,65 € 965,00
Levertermijn: 10 werkdagen

Kuip/bergingsbrancard, uitermate geschikt voor vele reddingsacties. De romp is vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen, ter voorkoming van splinteren of breken. Het oppervlak is ongevoelig voor lichaamsvloeistoffen en olie producten en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. De bak heeft een niet absorberende oranjekleur, roest niet en is bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen.

Downloads

Omschrijving

Kuip/bergingsbrancard, uitermate geschikt voor vele reddingsacties. De romp is vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen, ter voorkoming van splinteren of breken.

Het oppervlak is ongevoelig voor lichaamsvloeistoffen en olie producten en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. De bak heeft een niet absorberende oranjekleur, roest niet en is bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. De aluminium buizen zijn vast aan het frame verbonden, zodat maximale sterkte en stijfheid ontstaan. Geïntegreerde glijders en handvaten. Vier koperen ringen in het frame zorgen voor strategische ophangpunten om de patiënt veilig en goed op en neer te bewegen, middels een hijsspin.

Accesoires:

  • 3 banden met metalen drukknopsluiting (zwart),
  • 1 matras (patiëntensteun)
  • 1 voetensteun

Specificaties

Specificaties
Kleur: oranje
Lengte: 2140 mm.( deelbaar 1070 mm )
Breedte: 618 mm
Diepte: 189 mm
Gewicht: 15,5 kg
Draagkracht: 315 kg