Electrolux PPE Washer Wasmachine | Wassen en Ontsmetten

Electrolux PPE washer, model L

SKU
10042104

De PPE wasmachine ontsmet en reinigt alle gewenste PBM’s zoals: maskers, helmen, laarzen en ademluchtapparatuur. Primair wordt deze machine gebruikt voor de reiniging van ademluchttoestellen, cilinders en maskers. De machine kan zo worden ingericht dat deze ruimte biedt aan 6 ademluchttoestellen en ademluchtmaskers. De machine wordt dan uitgerust met een externe drukaansluiting voor de ademluchttoestellen. Reeds naar tevredenheid in gebruik in Veiligheidsregio Zuid Limburg, Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord en Veiligheidsregio Hollands-Midden.

Omschrijving

De Electrolux PPE wasmachine ontsmet en reinigt alle gewenste PBM’s zoals: maskers, helmen, laarzen en ademluchtapparatuur.
Primair wordt deze machine gebruikt voor de reiniging van ademluchttoestellen, cilinders en maskers. De machine kan zo worden ingericht dat deze ruimte biedt aan 6 ademluchttoestellen en ademluchtmaskers.
De machine wordt dan uitgerust met een externe drukaansluiting voor de ademluchttoestellen.
Reeds naar tevredenheid in gebruik in Veiligheidsregio Zuid Limburg, Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord en Veiligheidsregio Hollands-Midden.

Gerelateerde producten