Drager ademautomaat PSS A

Drager ademautomaat PSS A

SKU
983338700
€ 459,80 € 380,00
Levertermijn: 10 werkdagen
Dräger PSS (LDV) ademautomaat voor overdruktoestellen. Geschikt voor de meest extreme omstandigheden waarbij een ademapparaat moetworden gedragen: met zijn compacte en stevige ontwerp en uitstekende prestatieslevert

Omschrijving

Dräger PSS (LDV) ademautomaat voor overdruktoestellen.
Geschikt voor de meest extreme omstandigheden waarbij een ademapparaat moet worden gedragen: met zijn compacte en stevige ontwerp en uitstekende prestaties levert de Dräger PSS ademautomaat altijd de lucht die u nodig hebt.

Het voornaamste gedeelte van de PSS ademautomaat (LDV = Lung Demand Valve) is gevormd van een uiterst robuust composietmateriaal en extra bescherming tegenstoten, vlammen en chemicaliën wordt geleverd door de siliconen rubberen afdekking.

Praktisch, gestroomlijnd ontwerp: de PSS ademautomaat is eenvoudig te bedienen en stevig aan uw gezichtsmasker te bevestigen, zelfs met handschoenen aan. De rode overdruk-'uitschakel'-knop is centraal geplaatst, zodat deze eenvoudig kan worden gevonden en bediend. De unieke vorm zorgt ervoor dat het uw gezichtsveld niet belemmert tijdens het werk wanneer het aan het gezichtsmasker is bevestigd.