Baby mover Evacuatieschort

Baby mover Evacuatieschort

SKU
13001080
€ 240,79 € 199,00
Levertermijn: 10 werkdagen

De Baby mover is het professionele evacuatieschort voor baby's en kleine kinderen. Bij een noodgeval kunnen met de BABY MOVER meerdere baby's en kleine kinderen gelijktijdig in veiligheid worden gebracht. De BABY MOVER bestaat uit vlamvertragend materiaal, dit materiaal is uitvoerig in laboratoria getest.

Downloads

Omschrijving

De Baby mover is het professionele evacuatieschort voor baby's en kleine kinderen. Bij een noodgeval kunnen met de BABY MOVER meerdere baby's en kleine kinderen gelijktijdig in veiligheid worden gebracht.

Snel en veilig

De BABY MOVER bestaat uit vlamvertragend materiaal, dit materiaal is uitvoerig in laboratoria getest. Bij een evacuatie kan de BABY MOVER snel aangetrokken worden, zoals een t-shirt trekt u de BABY MOVER over het hoofd aan en kunt u tot 3 kinderen tegelijk in de BABY MOVER dragen.

Handen vrij

De baby's worden rechtop met het hoofd/gezicht naar de drager en de benen in de daarvoor bestemde openingen in de draagzakken geplaatst. De handen van de drager zijn hierdoor vrij om eventuele andere kinderen gelijktijdig uit de gevarenzone te begeleiden.

 

Gerelateerde producten