Tekentang

Tekentang

SKU
D17355
€ 2,42 € 2,00
Levertermijn: 10 werkdagen
De ziekte van Lyme kan aandoeningen veroorzaken van o.a. de huis, klieren, hart, gewrichten en aan het zenuwstelsel. Uit onderzoek is gebleken dat de ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door een tekenbeet. Deskundigen hebben vastgesteld dat tussen de 2 en 4 uur nadat de teek zich heeft vastgezet de bacteriën in de bloedbaan terecht kunnen komen. De teek moet dus altijd zo snel mogelijk verwijderd worden. Een preventief geneesmiddel is niet beschikbaar, bij vroegtijdige ontdekking van de ziekte kan een antibioticakuur in een aantal gevallen genezing brengen. Gebruiksaanwijzing Druk de pincet open en plaats de bek over de teek. Laat de knop los Draai de pincet een kwartslag naar links en trek in de draaiende beweging de teek er uit.

Omschrijving

De ziekte van Lyme kan aandoeningen veroorzaken van o.a. de huis, klieren, hart, gewrichten en aan het zenuwstelsel. Uit onderzoek is gebleken dat de ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door een tekenbeet. Deskundigen hebben vastgesteld dat tussen de 2 en 4 uur nadat de teek zich heeft vastgezet de bacteriën in de bloedbaan terecht kunnen komen.
De teek moet dus altijd zo snel mogelijk verwijderd worden. Een preventief geneesmiddel is niet beschikbaar, bij vroegtijdige ontdekking van de ziekte kan een antibioticakuur in een aantal gevallen genezing brengen.

Gebruiksaanwijzing:

  • Druk de pincet open en plaats de bek over de teek.
  • Laat de knop los.
  • Draai de pincet een kwartslag naar links en trek in de draaiende beweging de teek er uit.
Gerelateerde producten