MSA

MSA

MSA Safety Incorporated, opgericht in 1914, is de wereldleider in de ontwikkeling, productie en levering van veiligheidsproducten die de infrastructuur van mensen en faciliteiten beschermen. Veel MSA-producten integreren een combinatie van elektronica, mechanische systemen en geavanceerde materialen om gebruikers te beschermen tegen gevaarlijke of levensbedreigende situaties.

De uitgebreide productlijn van het bedrijf wordt gebruikt door werknemers over de hele wereld in een breed scala van markten, waaronder de olie-, gas- en petrochemische industrie, de brandweer, de bouwsector, de mijnbouw en het leger. De kernproducten van MSA omvatten onafhankelijke ademhalingsapparatuur, vaste gas- en vlamdetectiesystemen, draagbare gasdetectie-instrumenten, industriële hoofdbeschermingsproducten, brand- en reddingshelmen en valbeveiligingsapparatuur.

MSA staat bekend als “the safety company”. Deze naam hebben zij gekregen vanwege de techniek om veiligheidsmaterialen te ontwikkelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hobrand is officieel dealer van MSA safety producten. MSA heeft een uitgebreid assortiment veiligheidsmaterialen en in ons assortiment bieden wij de volgende categorieën aan: