Reparaties

REPARATIES

Het kan voorkomen dat een product een reparatie nodig heeft. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van brandweermaterialen en veiligheidsmaterialen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van ademluchttoestellen en ademluchtmaskers. De reparaties van uw brandweer- en veiligheidsmaterialen worden uitgevoerd in onze werkplaats in Tiel.

Een reparatie kunt u online via deze pagina aanmelden. Hiervoor vragen wij u om onderstaand reparatieformulier volledig in te vullen.

Na de aanmelding van de reparatie ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen na ontvangst van uw aanmelding spoedig contact met u op.

Heeft u nog verdere vragen?

Heeft u nog vragen over een reparatie van uw materiaal? Neem dan gerust contact met ons op via service@hobrand.nl of telefonisch tijdens werkdagen via +31(0)344 760 290.

Aanmeldformulier Reparatie

* Indien het artikel ongerepareerd retour gaat wordt er altijd € 45,00 excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht, exclusief verzendkosten.

** Indien het artikel ongerepareerd retour gaat, wordt er altijd € 45,00 excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht, exclusief verzendkosten.

Max file size: 2048 KB | Allow file types: jpg, jpef, gif, png, pdf