Coolfire systeem

Coolfire systeem

SKU
10010000

Het coolfire systeem maakt het mogelijk om vanaf een veilige positie met een minimale hoeveelheid water een blussing in te zetten en zo door verlaging van temperatuur en verbeteren van zicht een veilige omgeving te creëren. Door gebruik te maken van een druk van 300 bar en een toevoeging in de waterstraal, is het mogelijk om met de CoolFire zeer snel een gaatje van 3 mm te maken in alle voorkomende constructiematerialen en hierdoor met waternevel de aanwezige rookgassen terug te koelen tot onder 100°C. Het Coolfire systeem kan voor verschillende voertuigen en in verschillende lay-outs worden geleverd. Het kan opgenomen worden in het ontwerp van nieuwe brandweervoertuigen, in bestaande brandweervoertuigen of op maat gemaakt worden voor een speciaal voertuig.

Omschrijving

Het Coolfire systeem maakt het mogelijk om vanaf een veilige positie met een minimale hoeveelheid water een blussing in te zetten en zo door verlaging van temperatuur en verbeteren van zicht een veilige omgeving te creëren. Door gebruik te maken van een druk van 300 bar en een toevoeging in de waterstraal, is het mogelijk om met de CoolFire zeer snel een gaatje van 3 mm te maken in alle voorkomende constructiematerialen en hierdoor met waternevel de aanwezige rookgassen terug te koelen tot onder 100°C.

Het Coolfire systeem kan voor verschillende voertuigen en in verschillende lay-outs worden geleverd. Het kan opgenomen worden in het ontwerp van nieuwe brandweervoertuigen, in bestaande brandweervoertuigen of op maat gemaakt worden voor een speciaal voertuig.

Vanwege de verschillende opties is de PRIJS OP AANVRAAG.

Gerelateerde producten