Haix Florian Pro brandweerlaarzen

Haix Florian Pro

SKU
549103-
Vanaf € 209,33 € 173,00 Normale prijs € 260,03
Levertermijn: 10 werkdagen
De Haix Florian Pro is een robuuste, flexibele brandweerlaars en zeer geschikt voor brandweerlieden of arbeiders in de on-en offshore. De laars is waterdicht, bestand tegen olie en benzine en heeft een zeer anti-slip en ondoordringbare zool. In de ademende brandweerlaars blijven de voeten droog, zelfs onder extreme fysieke inspanning. Om dezelfde stevige grip te behouden, zoals in een veter/rits laars, is gebruik gemaakt van het Haix Ankle Flex systeem.

Omschrijving

De Haix Florian Pro is een robuuste, flexibele brandweerlaars en zeer geschikt voor brandweerlieden of arbeiders in de on-en offshore. De laars is waterdicht, bestand tegen olie en benzine en heeft een zeer anti-slip en ondoordringbare zool. In de ademende brandweerlaars blijven de voeten droog, zelfs onder extreme fysieke inspanning. Om dezelfde stevige grip te behouden, zoals in een veter/rits laars, is gebruik gemaakt van het Haix Ankle Flex systeem.

Bovenmateriaal
Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/cm²/h), dikte 2,5 – 2,7 mm

Binnenvoering
GORE-TEX® Performance; 4 lagen GORE- TEX® laminaat, waterdicht en ademend. Uiterst slijtvaste voering met fleece tussenlagen. Optimaal klimaatcomfort voor alle seizoenen bij de zwaarste eisen. Betere bescherming tegen chemicaliën

Fleece binnenzool
Vocht absorberende fleece binnenzool

Voetenbed
Anatomisch gevormde inlegzool met uiterst goede vochtopname en sneldrogend, uitneembaar en wasbaar.

Teenbescherming
Anatomisch gevormde en verstevigde neus in brede uitvoering.

Doortrapbestendige zool
Flexibele, lichte, doortrapbestendige inlegzool.

Zool
Met schuim gevulde en uiterst slijtvaste rubberen kuipzool met profiel voor op straat en ruw terrein, hoge temperatuurbestendigheid en zeer comfortabel afrollen van de voet. Ladderprofiel met geprononceerde voorzijde van de hiel. Olie- en benzinebestendig, niet-strepend. Voldoet aan EN ISO 20345:2011 / EN 15090:2012

HAIX® Climate System
HAIX® Climate System met Micro-Dry-voering aan de schachtafsluiting.

HAIX® MSL System
MicroSoftLight: Verbeterde demping, door het PU-schuim in de hele zool wordt een extreme gewichtsbesparing en een uitstekende koude- en warmte-isolatie bereikt.

HAIX® AF System
Ankle Flex System; maakt het mogelijk om een instaplaars aan te passen aan de verschillende vormen van de wreef. Elastische inzetstukken maken het aantrekken van de laars probleemloos, zorgen voor een variabele aanpassing aan de wreef en een optimale pasvorm wanneer u de laars aan hebt. Geïntegreerde buigzones rond de wreef en aan de bovenkant van de hiel zorgen voor een grote flexibiliteit bij het vooruit en achteruit bewegen van de voet (bijv. bij knielen).

Sun Reflect
Vermindert de opwarming van het bovenleer door direct zonlicht. Het zonlicht wordt door het leer gereflecteerd, waardoor er minder warmte naar de voet gaat.

Overige
Reflecterende strepen, rubber overneus, aantreklussen aan de zijkant, geïntegreerde buigzone.

Specificaties

Specificaties
Gewicht per schoen 1240 Gram
Leerdikte 2,5 - 2,7
Veiligheidsklasse Type F2A, Type HI3 - Binnen- & buitenaanval
Waterdicht waterdicht dankzij GORE-TEX®
Hoogte in cm 30,0 cm
Kleur zwart
Certificering volgens CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI SRC - Typ F2A
Bovenmateriaal leer